کار گروهی در صارم لذتبخش است

تاریخ 1396/10/15 زمان 10:42:01 بازدید 99

جعفر شکری در گفت‌وگو با روزنامه صارم مطرح کرد:


یکی از همکارانی که چند ماهی است به جمع ما پیوسته است جعفر شکری همکار خوش‌اخلاق ما در واحد تغذیه است. او که سابقه‌ی کار در جاهای مختلف را دارد و از تجربه مناسبی برخوردار است صارم را اینگونه معرفی می‌کند.
« صارم را با شناخت قبلی انتخاب کردم. چون از محیط آن از طریق یکی از دوستانم مطلع شده بودم. از مزایا و خوبی‌های آن زیاد شنیده بودم اما اکنون به این محیط وارد شده‌ام به جرأت می‌گویم فضای آن از آنچه شنیده‌ بودم صمیمانه‌تر و دوستانه‌تر است. من اسنجا دوستان خوب و با معرفتی پیدا کرده‌ام که کار و شرایط آن را برایم راحت‌تر کرده است.»
آقای شکری که همیشه لبخندی بر لب دارد اینگونه ادامه داد: «من اینجا و در محیط دوستانه‌ی صارم احساس رضایت می‌کنم. انتظاری که از محیط کار و پرسنل و همکارانم داشتم بر‌آورده شده است. من همیشه اننتظار داشتم محیط کار من مملوء از احترام و صفا باشد. اینجا هر دوتای این موارد به خوبی یافت می‌شود. همان طور که من خودم را موظف می‌دانم با همه محترمانه برخورد کنم دیگران هم من را مورد احترام قرار می‌‌دهند.»
بدون شک نظم و انضباط آن هم در محیط کار بسیار اهمیت دارد. جعفر شکری در این رابطه اعتقاد دارد: «در اینکه نظم به کار ثبات می بخشد هیچ شکی نیست اما من می‌خواهم مسئله را اینگونه مطرح کنم. تصور کنید شما قرار است خدماتی را از فرد یا مجموعه‌ای دریافت کنید. اگر آن مجموعه را منظم شناخته باشید تکلیفتان روشن است و برای آن خدمات برنامه‌ریزی می‌کنید اما اگر نظم و انضباط در آن مجموعه وجود نداشته باشد شما بیشتر از اینکه از خدماتی دریافتی لذت ببرید و استفاده کنید دچار سردرگمی و کلافگی می‌شوید. حالا کافی است خودمان را به جای طرف مقابلمان در موقعیت‌های مختلف قرار دهیم. اگر ما منظم باشیم می‌توانیم خدمات به موقع و درست را به مراجعه‌کنندگان ارائه نمائیم و هم خودمان و هم طرف مقابل احساس رضایت و آسایش و آرامش می‌کنیم.
این نظم و انضباط در کار ما بسیار اهمیت دارد. چون ما در طول روز پیوسته در حال آماده‌سازی غذا و فضای رستوران برای همکاران و مراجعین هستیم، یکی از مواردی که می‌خواهم از دوستان و همکاران عزیزم درخواست کنم این است که در زمان مشخص شده برای صرف و دریافت غذا به رستوران مراجعه نمایند. البته می‌دانم که همه‌ی همکاران مشغله‌های خاص خودشان را دارند اما اگر انتظار دارند ما بهترین خدمات را با بالاترین کیفیت به آنها عرضه نمائیم لازم است در این رابطه با ما همکاری داشته باشند.»
همکار خنده‌روی ما در واحد تغذیه و رستوران، محیط بیمارستان را محیطی جذاب و مطرح می‌داند و به گفته‌ی خودش از آن انرژی مثبت می‌گیرد.
او هم‌چنین در رابطه با مسئولیت‌های فردی و گروهی در محیط کار هم اینطوری نظرات خودش را عنوان کرد: « یک مجموعه در واقع یک زنجیر است. اگر هرکدام از حلقه‌های این زنجیر پاره شود بدون شک در همه‌ی اجزا تأثیر می‌گذارد. محیط کار هم دقیقا همانگونه است. ما همان‌قدر که لازم است در اجرای وظایف فردی سخت‌کوش و مسئولیت‌پذیر باشیم باید در قالب یک تیم هم روحیه‌ی کار گروهی داشته باشیم. امروزه زمان فردگرا بودن به پایان رسیده‌است و هرکاری اگر دسته‌جمعی به انجام برسد، لذت‌بخش و تأثیرگذار است.
خوشبختانه این روحیه‌ی کار تیمی در بین پرسنل واحد تغذیه و رستوران وجود دارد و دلیل راحت بودن ما در محیط کار همین موضوع است که هر کسی وظیفه‌ی فردی خودش را به صورت درست می‌شناسد و به انجام می‌رساند و در کنار همدیگر هم به صورت تیمی  به خوبی ایفای نقش می‌کنند.
این روحیه قطعا با برنامه‌ریزی قبلی ایجاد شده است و احساس احترام متقابل از شخص دکتر صارمی به مجموعه سرایت کرده است. ایشان با منش و رفتار ایده‌آلی که داشته و دارند به همکاران هم این روحیه را انتقال داده‌اند و چیزی که من را بیشتر مجذوب این محیط می‌کند همین موضوع
 است.»